Coloured Circle

Coloured Circle brengt mensen met diverse achtergronden in culturele en maatschappelijke projecten vanuit een kleurrijk perspectief bij elkaar. Coloured Circle verzet zich tegen de toenemende segregatie binnen onze samenleving en werkt vanuit de overtuiging dat verbinding tussen culturen bijdraagt aan ons sociaal kapitaal en ons vermogen om creatieve oplossingen te zoeken voor complexe problemen.

Verschillende projecten

De afgelopen jaren heeft Coloured Circle zich vooral bewezen met projecten op het gebied van taal. Zo organiseerde Coloured Circle voor anderstaligen en statushouders cursussen Praat Nederlands met Me en koppelden we mensen in Taalkoppels één-op-één, voor een wederzijdse verbreding van hun horizon.

Op dit moment zijn we actief met Taal Leeft en zijn er een aantal nieuwe projecten in ontwikkeling.

 

Vrijwilligers

Coloured Circle werkt in haar activiteiten nauw samen met een grote groep gedreven vrijwilligers. We werken graag met verschillende mensen: doeners, inspirators, nieuwsgierigen, creatievelingen, durfals, dapperen, criticasters, sceptici, analisten, provocateurs en optimisten.

Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom! Op deze pagina vind je onze vacatures.

 

Partners

Sinds de oprichting in 2006 werkt Coloured Circle samen met verschillende partners bij overheden, onderwijsinstellingen en lokale en nationale media. Voor de ontwikkeling en uitvoering van nieuwe projecten staat Coloured Circle open voor nieuwe partners.

 

Bestuur

Het bestuur van Coloured Stichting bestaat uit:

Sandra Shakison (voorzitter)
Dirk Nuyens (penningmeester)
Irene Snijder (secretaris)

Coloured Circle heeft de ANBI status en zet zich geheel in voor het algemeen belang.