MISSIE EN VISIE

Missie

Coloured Circle zet haar kracht in om een substantiƫle bijdrage te leveren aan het verbinden van culturen, in de breedste zin van het woord, middels culturele maatschappelijke activiteiten en educatie.

 

Visie

Wij geloven dat verbinding, educatie en de dynamiek binnen culturen processen zijn die blijvend, vernieuwend en creatief gevoed dienen te worden om samenwerking en samenhang in onze samenleving en in de wereld op een constructieve manier vorm te geven. Indien de diverse groeperingen geen positief contact met elkaar hebben en er geen begrip is voor elkaars cultuur en afkomst kunnen spanningen gemakkelijk ontstaan hetgeen resulteert in segregatie binnen onze samenleving. Als die tendens toeneemt gaan belangrijke waardes van onze samenleving verloren zoals ons sociaal kapitaal en ons vermogen om creatieve oplossingen te zoeken.

Hoe kun je een bijdrage leveren aan onze missie.

Ben je geĆÆnteresseerd in een van onze projecten neem gerust contact met ons op of meld je via onze contactformulier aan om deel te nemen aan ons denktank. Ook kun je ons een sollicitatiebrief sturen. Bekijk onze vacatures.