SYMBOLISCHE BETEKENIS COLOURED CIRCLE

"Coloured Circle" staat symbool voor de aarde en de diversiteit van al haar bewoners. De volmaakte cirkel symboliseert het belang van samenwerken, verbinding, verantwoording en bewustwording.

"Niets staat op zichzelf, je komt elkaar in je unieke verschijning altijd weer tegen in de cirkel van het leven."

 

Missie

Coloured Circle zet zich in om een substantiƫle bijdrage te leveren aan het verbinden van culturen in de breedste zin van het woord. Middels culturele- en maatschappelijke activiteiten en educatie bereiken wij onze doelen, in het belang van de huidige en komende generaties.

 

Visie

Coloured Circle gelooft dat verbinding, educatie en de dynamiek tussen dan wel binnen culturen op een constructieve manier blijvend, vernieuwend en creatief gevoed dienen te worden ten einde de samenhang en samenwerking in onze maatschappij vorm te geven.

We vinden het van cruciaal belang de segregatie op elk terrein binnen ons samenleving tegen te gaan. Als de huidige tendens van segregatie zich voortzet gaan belangrijke waardes verloren zoals ons sociaal kapitaal en ons vermogen om creatieve oplossingen te zoeken bij complexe probleem.

 

Hoe kun je een bijdrage leveren aan onze missie.

Ben je geĆÆnteresseerd in een van onze projecten neem gerust contact met ons op of meld je via onze contactformulier aan om deel te nemen aan ons denktank. Ook kun je ons een sollicitatiebrief sturen.
Bekijk onze vacatures